高中学习网-高中学习方法、解题技巧、知识点总结、学习计划、同步辅导资料!

高中学习网-人民教育出版社人教版部编同步解析与测评答案-电子课本资料下载-知识点学习方法与技巧补课解题技巧学习计划表总结-人教网-高中试卷网题库网-中学学科网

当前位置: 首页 > 高中英语 > 综合辅导 >

高一英语知识点:必修一Unit4单元测试题及答案(6)

http://www.newdu.com 2020-03-28 新东方 佚名 参加讨论

    Phone Sister Thomas on 55671
    Children’s Hospice
    We look after a small number of very sick children.This important work needs skill and love.We cannot continue without gifts or money to pay for nursing staff.We also need storybooks and toys suitable for quiet games.
    Please contact The Secretary,Little Children’s Hospice,Newby Road.
    Street Food
    In the winter,it’s no fun being homeless.It’s even worse if you’re hungry.We give hot food to at least fifty people every night.It’s hard work,but necessary.Can you come and help?If not,can you find a little money?We used a very old kitchen,and we need some new saucepans.Money for new ones would be most welcome indeed.
    Contact Street Food,C10 Mare’s House,Elming Way.Littleton Phone 27713
    Littleton Youth Club
    Have you got an unwanted chair?A record player?A pot of paint?
    Because we can use them!
    We want to get to work on our meeting room!
    Please phone 66231 and we’ll be happy to collect anything you can give us.
    Thank you.
    The Night Shelter
    We offer a warm bed for the night to anyone who has nowhere to go.We rent the former Commercial Hotel on Green Street.Although it is not expensive,we never seem to have quite enough money.Can you let us have a few pounds?Any amount,however small,will be such a help.
    Send it to us at 15,Green St,Littleton.Please make check payable to night shelter.
    4.Reading the passage,you might like to help these organizations which work for _________.
    A.homeless and sick children
    B.less fortunate members of our society
    C.hungry people who have no beds to sleep in
    D.friendly members of our society to help others
    答案:B 读完全文后可知这些机构是帮助那些无家可归或生病的孩子,或没有地方睡觉的饥饿的人。A和C项不全面,而D项与文章内容不符。
    5.If you like children and you could offer a happy family to a homeless child,you may go to ___________.
    A.Street Food B.Night Shelter
    C.Children’s Home D.Children’s Hospice
    答案:C 从第一个大标题Littleton Children’s Home中“Also we are looking for friendly families who would take our children into their homes for a few hours or days as guests.”可知C项是正确的。
    6.We can infer that__________.
    A.there are too many social problems in this country
    B.people are very poor during the time for giving
    C.warmhearted people like to give away money
    D.this passage is taken from a local newspaper
    答案:D 推断理解题。读完全文可以判断出这是一则报纸上的公益广告。
    7.If your child has grown up,you may take the child’s things to __________.
    A.Children’s Home and Children’s Hospice B.Youth Club and Children’s Home
    C.Children’s Hospice and Night Shelter D.Youth Club and Night Shelter
    答案:A 从Littleton Children’s Home一节中的“We DON’t want your money,but children’s toys,books and clothes.IN GOOD CONDITION would be welcome.”和Children’s Hospice一节中的“We also need storybooks and toys suitable for quiet games.”可知。
    C
    The Great Hanshin-Awaji(阪神)Earthquake at 5:46 a.m.on January 17,1995,Kobe(神户)and its surrounding areas suffered a killer earthquake.Only two other events in this century,the Great Kanto Earthquake of 1923 and World War Ⅱcaused more deaths in Japan than this earthquake.The epicenter(震源)was at the northern tip of Awaji Island.The quake registered(记录)7.2 on the Richter(里氏震级).The greatest amount of damage was seen in the Japanese port city of Kobe,and at final count 6348 people had lost their lives.
    The people of the area were quite unprepared for such a big earthquake.Experts had said that most modern buildings would be quite safe even from an earthquake as strong as the Great Kanto Earthquake.This was clearly not true.Television cameras showed the many buildings that had fallen over on its side looking as if it had been pushed over by a giant(巨人).
    Thousands of people were homeless.However,some of the finest human qualities were seen in the time of crises (moment of great danger).People formed long lines for water and other supplies.They shared what they had with one another.People from young to old stopped to talk to each other and give a few encouraging words.The people living in the area knew that their old life had been destroyed.They believe they can rebuild their life,and a better one.
    8.Only two other events caused more deaths in Japan.They are _________.
    A.the Great HanshinAwaji Earthquake and the Second World War
    B.the Great Kanto Earthquake of 1923 and World War Ⅱ
    C.the Great Kanto Earthquake of 1923 and the Great Hanshin-Awaji Earthquake of 1995
    D.the First World War and the Second World War
    答案:B 细节理解题。第一段第二句话表述得十分明确。
    9.Which of the following is TRUE?
    A.The HanshinAwaji Earthquake was the greatest in the world history.
    B.The earthquake broke out in summer.
    C.The center of the earthquake was in the northern end of the port city.
    D.More than six thousand people lost their lives in the earthquake.
    答案:D 细节理解题。参见第一段最后一句话。
    10.The passage seems to suggest that _________.
    A.a giant was able to start an earthquake
    B.modern buildings were strong enough to be safe from any earthquake
    C.less people would have died if they had been prepared for it
    D.experts always tell lies
    答案:C 推断理解题。第二段中提到“The people of the area were quite unprepared for such a big earthquake,”因此作者暗示,如果早有准备,伤亡可能会小些。
    Ⅴ.Correcting(改错)
    I saw the worst storm in years on last Friday. 1.__________
    It came down suddenly but lasted for more than three 2.__________
    hour.After lunch,I went into my room to 3.__________
    have rest.The air was hot and everything 4.__________
    that was quiet.Then strong wind started blowing 5.__________
    into my room.Pieces of paper on my desk flew 6.__________
    highly into the air and some blew out of the 7.__________
    window.As I ran out catch them,big drops of 8.__________
    rain began to fall.After a while I hear a big 9.__________
    tree falling down and break the top of the back room. 10.__________
    答案:1.去掉on 2.but→and 3.hour→hours 4.在have和rest之间加a 5.去掉that 6.√ 7.highly→high 8.catch前加to 9.hear→heard 10.break→breaking
    Ⅵ.Writing (写作)
    请用英语写一则新闻报道,以便在某英文报上发表,词数100左右。内容如下:
    2004年7月30日凌晨,滨海市闹市区的一座办公楼失火。消防队员立即赶到,但由于风势很大,大火持续了两个多小时,到4:20才被扑灭。这座三层楼房被烧毁,附近的邮局和剧场也遭损坏。两名妇女死亡,多人受伤。到目前为止,火灾原因不明。
    ____________________________________________________________________________
    答案:
    On the early morning of July 30,2004,a big fire broke out in an office building in a busy street in Binhai City.The firemen came immediately and fought against the fire.But the wind was blowing hard and the fire was spreading quickly.The fire lasted more than two hours before it was put out at 4:20.The three-storied building was destroyed.The nearby post office and theatre were damaged,too.Two women were killed in the fire and many got injured.Up to now the cause of the fire is still unknown
     (责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
高中语文
高中数学A版
高中数学B版
高中英语
高中物理
高中化学
高中生物
高中历史
高中政治
高中地理
高中日语、俄语
学习方法
高中竞赛