高中学习网-高中学习方法、解题技巧、知识点总结、学习计划、同步辅导资料!

高中学习网-人民教育出版社人教版部编同步解析与测评答案-电子课本资料下载-知识点学习方法与技巧补课解题技巧学习计划表总结-人教网-高中试卷网题库网-中学学科网

当前位置: 首页 > 高中英语 > 综合辅导 >

高一英语复习资料:Unit 2 Growing pains-reading测试(2)

http://www.newdu.com 2020-03-28 新东方 佚名 参加讨论

    I enjoyed having my friends here sometimes--- it makes the place feel comfortable and warm---but this is my home, not a party house. I was old enough to move out on my own, so why can’t I ask my friends to respect my privacy?(私人空间) Joan Dear Joan, If your family didn’t pay attention to your needs when you were old, you probably have trouble letting others know your needs now. And if you’ve gathered your friends around to rebuild a happy family atmosphere(气氛), you may fear that saying so will bring back the kind of conflict you grew up with---or destroy the nice atmosphere you now enjoy. You need to understand that in true friendship it’s ok to put your own needs first from time to time. Be clear about the message you want to send. For example, “I really love your company but I also need some privacy. So please call before you come over.” Edward 1. We can learn from the first letter that Joan________.
    A. lives away from her parents B. take pride in her friends C. knows Mr.Expert quite well D. hates her parents very much 2.We can infer from the first letter__________. A. Joan considers her friends more important than her privacy B. Joan’s friends visit her more than she can expect C. Joan doesn’t like the parties at all D. Joan dislikes the boyfriends her friends bring over 3. According to Mr. Expert, why can’t Joan tell her friends her feelings?
    A. she is afraid of hurting her friends. B. she does not understand true friendship C. Her family experience stops her from doing so. D. She does not put her needs first. 4. The underlined word “conflict ” in the second letter means________. A. dependent life B. fierce(凶猛的) fight C. bad manners D. painful feeling 5. The second letter suggests that Mr. Expert __________. A. is worried about Joan’s problem B. warns Joan on how to refuse people C. advises Joan on how to refuse people D. encourages Joan to be brave enough.
    答案与提示一、1. D 2. F 3. A 4. E 5. B 6. I 7. C 8. J 9. G 10. H
    一、 1. 嘭地关上门 2. 以对话的形式 3. 恶劣行为 4. 弯下身去摸那条狗 5. 朝某人叫嚷 6.行为举止像大人一样 7. 注意说明 8. 没有受到惩罚 9.描述一次不愉快的经历
    10. 环顾四周 11. turn up music 12. a waste of time 13. force to do something. 14. deserve to know the truth 15. be angry with somebody 16. be hard on somebody 17. argue with somebody about something 18. leave you in charge 19. expect good decisions from you 20. earlier than expected
    三、1. are not supposed to 2. which walks 3. for which 4. in which, are not punished 5. Since, punishing, unless 6. How, deal with, that/which
    四、1.vacation 2. expected 3.unusual 4. mess 5.hungry 6. gone/missing 7. angry 8. chance 9. truth 10. away 11. fell 12. vet 13. clean 14.advises 15. fact 16. listen 17.unhappy 18. behavior 19. punish 20. ask
    五、1. 选A。从文章中I have a good job and a nice house,和o much so that they make mine theirs.可以推断出答案。 2. 选B。文章中But now they seem to take it granted that they can show up any time they like 可以得出答案。 3. 选C。作者成长的确环境决定了不她更珍惜现在的家庭气氛而不敢拒绝。
    4. 选B。 5. 选C。第二封信中提到的You need to understand that in true friendship it’s ok toyou’re your own needs first from time to time 是建议学会拒绝别人。
     (责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
高中语文
高中数学A版
高中数学B版
高中英语
高中物理
高中化学
高中生物
高中历史
高中政治
高中地理
高中日语、俄语
学习方法
高中竞赛