高中学习网-高中学习方法、解题技巧、知识点总结、学习计划、同步辅导资料!

高中学习网-人民教育出版社人教版部编同步解析与测评答案-电子课本资料下载-知识点学习方法与技巧补课解题技巧学习计划表总结-人教网-高中试卷网题库网-中学学科网

当前位置: 首页 > 高中英语 > 综合辅导 >

高一英语复习资料:Unit 4 Wildlife protection测试题及答案(2)

http://www.newdu.com 2020-03-28 新东方 佚名 参加讨论

    6.drug __________
    答案:药,麻药,麻醉药
    7.affect__________
    答案:影响,感动,侵袭
    8.whale __________
    答案:鲸
    9.effect __________
    答案:结果,效果,作用,影响
    10.fierce__________
    答案:凶猛的,猛烈的
    Ⅳ.Look through the text and choose the best one for the space according to the text.
    (浏览课文,然后根据课文选词填空。)
    1.One day she woke up and found a flying chair _________(below/by/under) her bed.
    答案:by
    2.She turned round and there was an antelope with a sad face _________(looking/to look/looked) at her.
    答案:looking
    3.We are killed _________(for/with/from) the wool that is taken from _________(under/below/over) our stomachs.
    答案:for,under
    4.I wait here because we’re becoming _________(endangered/endangering/to endanger) in Zimbabwe.
    答案:endangered
    5.The chair _________(rose/raised/risen) again and almost at once they were in _________(heavy/thick/big) rain forest.
    答案:rose,thick
    Ⅴ.Match the English explanations in column B with the words in column A.
    (把A栏中的单词和B栏中的英文释义互相搭配。)
    AB
    1.reservea.act,instance or process of losing
    答案:1─b
    2.lossb.area of land reserved esp. as a habitat for nature conservation
    答案:2─a
    3.furc.soft thick hair covering the bodies of certain animals
    答案:3─c
    4.suggest d.not long age or before;lately
    答案:4─g
    5.rube.unwilling to work;doing little work
    答案:5─h
    6.recentlyf.not having or showing kindness
    答案:6─d
    7.unkindg.put sth./sb.forward for consideration
    答案:7─f
    8.lazyh.act or process of rubbing
    答案:8─e
     (责任编辑:admin)
织梦二维码生成器
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------
高中语文
高中数学A版
高中数学B版
高中英语
高中物理
高中化学
高中生物
高中历史
高中政治
高中地理
高中日语、俄语
学习方法
高中竞赛